Wie ik ben

Een spelletje memory spelen.

Een spelletje memory spelen.

Mijn naam is Gré De Kuijper en ik ben getrouwd met Henk Waninge samen hebben wij 2 volwassen kinderen. Martin woont in Balkbrug en Raymond woont in Almelo.
Wij wonen in Balkbrug in een ruime gezinswoning met grote tuin om in te spelen. Ons huis is helemaal kindveilig en kindvriendelijk ingericht. Er is hier voldoende speelruimte en speelgoed aanwezig.Ik ben lang geleden begonnen in een peuterspeelzaal als kleuterleidster. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het opvangen van kleuters en peuters.
 
Naast het opvangen van kinderen is schilderen een grote hobby van mij. Zo heb ik een atelier in huis waar ik mijn schilderen laat zien. 
 
Ik vind het belangrijk dat een kind al spelend leert. Door te knutselen, spelletjes te spelen en voorgelezen te worden.
Ik wil u graag meer vertellen over mijn gastouderopvang in Balkbrug en aanpak in een persoonlijk gesprek.

Comments are closed.